top of page

Groeien met social media

Wil jij social media uitbesteden en beter gevonden worden op Instagram en Facebook?

Geen tijd meer kwijt aan je eigen social media

Doodle_strook.png

Word je niet gevonden op social media?

Vind je het lastig om interactie te creëren?

Ben je toe aan verandering en nieuwe inzichten?

Durf je jezelf niet te laten zien?

EN

Wil jij meer klanten halen uit social media?

Doodle_strook.png
Doodle_strook.png
Doodle_strook.png
Doodle_strook.png
Doodle_strook.png

Wil jij nieuwe content laten maken?

Heb jij het gevoel dat je maar wat aanmoddert met jouw social media? Ben je bang om content te plaatsen omdat je het gevoel hebt dat je wordt afgerekend op fouten? Of durf je wel iets te plaatsen, maar weet je niet wat voor foto of tekst erbij moet?

Misschien merk je dat je weinig tijd hebt om jouw social media op peil te houden, maar ben je wel toe aan verandering en wil je mooie nieuwe content waardoor bezoekers enthousiast worden en jouw bedrijf via social media gaat groeien. Of plaats je alleen nieuwe content wanneer je er tijd voor hebt en wordt je daardoor te weinig opgemerkt. Zonde!

 

Ben je bang of onzeker om jezelf en jouw bedrijf te laten zien en denk je: “Wie zit er nou op mij te wachten?”. Bedenk je dat je jouw bedrijf hebt opgericht met de gedachte dat het iets is waar mensen iets aan hebben. En echt, op het moment dat jij jezelf laat zien en waar je voor staat, ga je stralen en dat neemt niemand van je af!

Twijfel jij om je social media uit te besteden?

Hoe vinden klanten jouw bedrijf als je zelf via social media niet consistent en zichtbaar bent?

Jouw social media heeft een houvast nodig, een richtlijn om mee te werken. Je moet weten waar jouw klanten op zoeken op social media zodat niet alleen jouw trouwe volgers, maar ook potentiëlen jouw social media (en jouw website) gaan vinden!

 

De social media content die ik maak, is geen gewone social media content. Het is content op grond van onderzoek: Wie is jouw doelgroep en hoe kun je die doelgroep het beste bereiken en welke kanalen heb je daarvoor nodig? Ik vind het ontzettend belangrijk om mooie content te combineren met interactie en goede teksten waardoor jij meer nieuwe weergaven krijgt.

Als je jouw social media uitbesteed krijg je uit je eigen naam 'spot on' teksten en mooie content wat geheid zorgt voor interactie op jouw social media accounts. 

De voordelen van social media beheer

Ik breng jouw verhaal naar buiten en schrijf uit naam van het bedrijf;

Je bereikt sneller jouw doelgroep;

Het geeft je meer tijd om te ondernemen, ik kan alles uit handen nemen;

Je krijgt meer overzicht in je tijdlijn;

Je bent vaker zichtbaar;

Je bespaart tijd en ontvangt maandelijks een overzicht met statistieken;

Het is een samenwerking, met korte lijnen en snel schakelen.

Doodle_strook.png
Doodle_strook.png
Doodle_strook.png
Doodle_strook.png
Doodle_strook.png
Doodle_strook.png
Doodle_strook.png

Over Esther Edens

“Esther kan zich ontzettend goed inleven en maakt prachtige, rake en grappige content voor mijn bedrijf. Ze heeft een duidelijk doel voor ogen, weet waar ze het over heeft en kan dit met onwijs veel enthousiasme en passie overdragen.”

Een organisatie kan zo mooi zijn omdat er een heel leuk en vaak lief mens achter schuilt. Die vrouwelijke ondernemer die zichzelf niet durft te laten zien omdat ze bang is en onzeker terwijl dat helemaal niet nodig is. Mijn missie is om je te laten inzien dat mensen nieuwsgierig zijn naar jouw bedrijf, maar ook naar wie erachter zit. Naar jou zijn!

 

Social media is constant schakelen. Door veranderingen van de aanbieders, maar ook door het aanbod van de ondernemer. Ik geloof in organische groei, zonder advertenties. Ik werk altijd samen met de ondernemer, in goed overleg en vind het vooral belangrijk dat het ‘klopt’.

Doodle_strook.png

Wat kost het om je social media uit te besteden?

Jouw social media beheer uit handen geven kan al vanaf € 250,- per maand*.

 

Jouw bedrijf is uniek, je hebt zelf jouw hele bedrijf opgezet, als ondernemer ben je ook uniek en je hebt jouw gehele eigen wijze van hoe jij jouw bedrijf presenteert.

 

Heb je te maken met een constant wisselend assortiment in producten, dan is het verstandig om dit ook via social media te laten zien en dus ook vaak in beeld komt. Heb je geen wisselend assortiment of enkele diensten als ondernemer, dan is consistent zijn alsnog belangrijk, maar is het niet van essentieel belang om elke dag aanwezig te zijn.

 

De wensen en mogelijkheden van de ondernemer zijn van belang om een goede pakketprijs te maken.

 

*de indicatie zoals hierboven vermeld geldt bij een onderneming waar 3 x per week zichtbaar zijn essentieel is en waarbij beelden en teksten gerealiseerd moeten worden.

Wil jij groeien met je social media?

Doodle_strook.png

Wil jij online groeien met jouw bedrijf en weten hoe jij jouw social media voor je kunt laten werken?

 

Laat je naam, e-mailadres en telefoonnummer achter en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.

Bedankt voor de inzending!

social-media-manager-esther-edens

Social media UITBESTEDEN

esth-marketing-esther-edens.png
bottom of page