top of page
Je eigen instagram huisstijl laten maken.jpg

Heb jij het idee dat jouw Instagram een beetje rommelig oogt en weet jij niet hoe jij herkenbaar kan worden?

Doodle_strook.png

Je bent al een behoorlijke tijd actief op Instagram, maar je weet niet hoe je mensen beter kunt bereiken? Je hebt het gevoel dat mensen jouw bedrijf niet herkennen omdat er geen eenheid in zit. Het visuele aangezicht van jouw Instagram huisstijl is niet duidelijk en daardoor weten mensen niet meteen dat als zij een post dat deze van jou is. Een gemiste kans!

Gebruik je steeds verschillende lettertypes en kleuren in je posts?

 

Mis jij de professionele uitstraling op jouw account?

Instagram huisstijl LATEN MAKEN

Weet je niet hoe je jouw huisstijl kunt laten zien op jouw social media kanalen? 

Kost het je veel energie om steeds een nieuwe post te maken? 
 

Heb jij het gevoel dat potentiële klanten je niet herkennen?

Wat jouw Instagram huisstijl over jou zegt

Met een rommelige pagina waar geen consistentie in zit, kan het zo zijn dat mensen jouw bedrijf ook zo zien. Ziet het er keurig en verzorgt uit, dan zien mensen dat ook. Ben jij vaak aanwezig, dan wordt je ook vaak gezien. Ga je veel in contact met jouw volgers? Dan vindt het algoritme van Instagram dat ook leuk en wordt je vaker getoond. Jouw Instagram Huisstijl is daarom, voor die herkenbaarheid, onwijs belangrijk!

Instagram is enorm populair bij jong en oud. Uit onderzoek is gebleken dat 93% van de bezoekers alleen kijkt naar de foto’s en de tekst niet leest. Natuurlijk is dit afhankelijk van de boodschap van een bedrijf, maar die 93% is het gemiddelde. Wereldwijd zijn er ongeveer 25 miljoen zakelijke accounts op Instagram die allemaal hun eigen doelgroep willen bereiken en ook herkenbaar willen zijn. Herkenbaar zijn, geen rommelig account hebben en consistent zijn in het maken en plaatsen van posts is daarom ontzettend belangrijk. Hoe zorg je ervoor dat je wordt herkend en opvalt? 

Jouw Instagram huisstijl is van waarde! Met een eigen huisstijl ben je op de startpagina van Instagram duidelijk zichtbaar en herkenbaar. Zeker als je steeds consistent bent in het doorvoeren van je eigen huisstijl. 

Wat is een Instagram huisstijl?

Op Instagram gaat het er niet alleen om welke berichten je online plaatst, maar gaat het er ook om hoe je die berichten overbrengt. Ben je herkenbaar voor je volgers, wordt de huisstijl van het bedrijf doorgetrokken in de huisstijl op social media en daarom is het van belang om je huisstijl of je online identiteit door te trekken op je social media kanalen. 

De ‘normale’ huisstijl van jouw organisatie staat waarschijnlijk al vast. Hoe je bijvoorbeeld e-mailt naar je klanten, je logo, de website en natuurlijk de kleuren die je tot op heden gebruikt. Dit kun je ook toepassen op je online huisstijl.

Instagram Huisstijl _ Esthetique Bonique

Jouw Instagram lay-out laten maken

Zakelijk gezien is Instagram het verlengstuk van jouw bedrijf. Je kunt hier jezelf of je medewerkers meer op de voorgrond zetten, maar ook jouw producten of diensten kun je hier promoten (onbetaald of met een advertentie).  Hoe jouw visuals eruit zien is ontzettend belangrijk, want als deze aansluiten bij jouw zakelijke identiteit, zijn ze ook sneller te herkennen. Elementen die daarin van belang zijn: 

  • kleuren

  • lettertypes

  • goede beelden (worden beter begrepen)

Als jij door je nieuwsfeed scrollt en ziet dat er geen eenheid in zit, dan kan ik je daarbij helpen. 

Ik ontwikkel voor ondernemers als jij een eigen template waar je vervolgens zelf mee aan de slag kunt in Canva. 

Kant-en-klare Instagram huisstijl

Wil jij ‘echt’ gezien worden op Instagram en jouw huisstijl terugzien in jouw feed? Met mijn aanpak zorg ik ervoor dat jij een eigen lay-out krijgt voor Instagram waarin direct duidelijk wordt dat het gaat om jouw bedrijf. 

Jouw Instagram lay-out:

sluit 100% aan bij jouw identiteit;

sluit daarnaast volledig aan bij jouw wensen;

krijgt een professionele uitstraling met jouw huisstijl en logo;

wordt bruikbaar gemaakt in Canva;

is kant-en-klaar, je hoeft alleen zelf beelden in te voegen;

is iets waar je niet meer over na hoeft te denken.

Hoe maak ik jouw Instagram lay-out.

Als je een eigen Instagram huisstijl wilt, gaan we eerst kijken naar jouw wensen. Dit bespreken we in een gesprek van circa 30 minuten waarin ik je vragen ga stellen over jou en je bedrijf. Je krijgt daarbij ook van mij de vraag of je de huisstijl die je nu hanteert aan mij wilt toesturen (bijvoorbeeld e-mailtemplate of je website). Op basis daarvan kan ik namelijk jouw huisstijl (en kleuren) doorvoeren in jouw eigen Instagram huisstijl.  

Na het gesprek en de benodigde middelen, ga ik aan de slag. Ik probeer binnen 7 werkdagen een eerste versie toe te sturen. Binnen 2 dagen kun je daarop reageren zodat ik in een 1e correctieronde aanpassingen kan doen. Vervolgens vindt er nog één correctieronde plaats en zet ik jouw lay-out in Canva klaar om door jou zelf te gebruiken. 

Ik maak de lay-out in Adobe Illustrator en ik heb toegang tot miljoenen afbeeldingen, iconen en elementen die ik kan toepassen op jouw lay-out. Daardoor zijn er veel mogelijkheden en wordt de lay-out speciaal voor jou gemaakt.

De voordelen van een eigen Instagram huisstijl

Esth_Hartje_Pictogram.png
Esth_Hartje_Pictogram.png
Esth_Hartje_Pictogram.png
Esth_Hartje_Pictogram.png

het is in één blik duidelijk dat het jouw bedrijf is;

je wordt sneller herkend;

je hoeft zelf minder na te denken over hoe het eruit ziet;

Esth_Hartje_Pictogram.png
Esth_Hartje_Pictogram.png

makkelijk toe te passen;

het is je eigen unieke lay-out;

Special voor jou gemaakt!

Doodle_strook.png

Wil jij jouw eigen Instagram huisstijl? 

Jouw eigen lay-out laten maken waarmee je voorlopig vooruit kan. Eenvoudig jouw eigen beelden toevoegen en direct downloaden om te plaatsen. Dat kan!

 

Heb je vragen of wil jij dat ik voor je aan de slag ga? Klik op het pijltje om mij direct een e-mail te sturen. Laat je gegevens achter in de e-mail en ik probeer dezelfde werkdag nog contact met je op te zoeken. 

Uiteraard kun je ook zelf contact met mij opnemen via hallo@esth.nl of bellen naar 06-28843934.

Je eigen Instagram huisstijl 

in je feed

Instagram feed, een grid van 6/9 stuks volledig gebaseerd op je huisstijl en jouw wensen inclusief diverse elementen die ik voor je ontwerp.

€ 209,-

(exclusief BTW)

instagramhuisstijl_esth.png

Je eigen Instagram huisstijl

Feed & Stories

Instagram feed, een grid van 9 stuks volledig gebaseerd op je huisstijl en jouw wensen. 

5 story lay-outs in je eigen huisstijl. 

€ 269,-

(exclusief BTW)

instagramhuisstijl_esth.png
instagramhuisstijl_story.png

Je eigen Instagram huisstijl

Feed, stories & hoogtepunten

Instagram feed, een grid van 9 stuks volledig gebaseerd op je huisstijl en jouw wensen. 

 

5 story lay-outs in je eigen huisstijl. 

5 hoogtepunt iconen

€ 299,-

(exclusief BTW)

instagramhuisstijl_esth.png
instagramhuisstijl_story.png
instagramhuisstijl_hoogtepunt_iconen.png

Over Esther

“Esther kan zich ontzettend goed inleven en heeft een mooie lay-out gemaakt waar ik even mee vooruit kan. Ik heb nu sinds oktober 2020 een eigen lay-out en kan hem zelf makkelijk aanpassen met mijn eigen beelden. Ze weet van aanpakken, is snel in haar reactie en houd graag contact en weet hoe ze in mijn Instagram huisstijl mijn wensen kan doorvoeren." 

Een organisatie kan zo mooi zijn omdat er een heel leuk en vaak lief mens achter schuilt. Wanneer je jezelf durft te laten zien, is het goed om dit in één lijn te doen met een mooie lay-out. Mijn missie is om je herkenbaar te laten worden voor de mensen om je heen, het makkelijker te maken om jezelf te profileren op Instagram en ervoor zorgen dat je er heel weinig tijd voor nodig hebt.

 

Ik ga ervoor zorgen dat jouw Instagram huisstijl klopt met jouw behoeften en wensen en dat jij kunt stralen met jouw eigen lay-out!

Instagram_Huisstijl_Esther_Edens
bottom of page