top of page

Is het voor jou elke keer weer een hele kluif om content te verzinnen voor op jouw social media kanalen? Vind jij het moeilijk om te bepalen waar jouw content over moet gaan en weet jij niet hoe jij jouw doelen moet behalen? Ben je weer vergeten content te posten en heb je het gevoel dat je steeds achter de feiten aan hobbelt? 

Weet, je bent zeker niet de enige die hier tegen aan loopt. Want wat moet je nou melden op social media? Is het wel boeiend genoeg en zitten mijn volgers daar wel op te wachten? Allemaal vragen die heel herkenbaar zijn. Want heel veel ondernemers weten eigenlijk niet HOE ze moeten beginnen.

Weet jij niet welke content jij moet plaatsen? 

Vind je het moeilijk om jouw doelen te verwerken in de content? 

Wil je graag vooruit leren werken bij het maken van content? 

Content BRAINSTORM
SESSIE

Doodle_strook.png

Content Brainstorm sessie

Doordat je elke keer er tegen aan loopt en ad hoc content gaat maken, bereik je vaak niet het doel wat je wilt bereiken. Dit kan zijn: meer bezoekers naar je website, een fysieke winkel, meer klanten, maar het kan ook zijn dat je goede tips wilt geven over energiezuinig leven omdat dat voor jou heel belangrijk is. 

Het belangrijkste is eigenlijk dat je weet met welk doel jij jouw social media wilt inzetten. Welke thema's zijn relevant, welke onderwerpen en hoe je kunt inspelen op de verlangens van jouw doelgroep. 

Op 28 en 31 oktober geef ik een Content Brainstorm Sessie waar ik je gedurende 1,5 uur begeleidt naar het omzetten van ideeën naar content. 

Na deze Content Brainstorm Sessie: 

❥ weet jij welke thema's relevant zijn voor jouw doelen / content;
❥ kom je te weten waar jouw doelgroep naar verlangd;
❥ heb jij meer dan 40 contentideeën voor de komende periode (wat gelijk staat aan 12 weken content);
❥ kun jij na de sessie direct aan de slag met het maken en creëren van content. 

 

Je hebt dan dus genoeg content om de komende maanden mee door te komen. 
 

Wat je moet weten

Tijdens de Content Brainstorm Sessie gaan we samen een Trello bord maken waarbij al jouw content inzichtelijk wordt. Het is dus van belang van te voren al kennis te maken met Trello. 

De data:
❥ vrijdag 28 oktober om 9:00uur

❥ maandag 31 oktober om 09:00uur

De sessie wordt gehouden in Zoom en starten precies op de genoemde tijd, dus zorg ervoor dat je klaar zit met een leeg Trello bord, een notitieboek en dan kunnen we direct starten. 

De kosten

€ 20,- (excl. BTW) voor de sessie van 1,5 uur. Dat is gemiddeld

€ 6,66 per maand en dus heel veel onderwerpen om over te posten.

 

Ik geef deze sessie aan 6 ondernemers tegelijk, zodat ik ook jouw vragen kan beantwoorden en je op weg kan helpen. Daarbij kun je ook elkaar op ideeën brengen! 

Instagram Huisstijl _ Esthetique Bonique

Meld je aan voor de Content Brainstorm Sessie

Wil jij net meer content plaatsen en er niet dagelijks over na denken? Meld je dan aan voor de Content Brainstorm Sessie en jij hebt na deze sessie genoeg inspiratie voor mooie content voor de komende maanden.

Binnen een paar uur onder super begeleiding van Esther heb ik ruim 65 nieuwe onderwerpen waarover ik mijn content kan schrijven!

Rieneke -  Come to the Coast

Content Brainstorm Sessie - review Rieneke.jpeg

Over Esther

“Esther kan zich ontzettend goed inleven en heeft een mooie lay-out gemaakt waar ik even mee vooruit kan. Ik heb nu sinds oktober 2020 een eigen lay-out en kan hem zelf makkelijk aanpassen met mijn eigen beelden. Ze weet van aanpakken, is snel in haar reactie en houd graag contact en weet hoe ze in mijn Instagram huisstijl mijn wensen kan doorvoeren." 

Een organisatie kan zo mooi zijn omdat er een heel leuk en vaak lief mens achter schuilt. Wanneer je jezelf durft te laten zien, is het goed om dit in één lijn te doen met een mooie lay-out. Mijn missie is om je herkenbaar te laten worden voor de mensen om je heen, het makkelijker te maken om jezelf te profileren op Instagram en ervoor zorgen dat je er heel weinig tijd voor nodig hebt.

 

Ik ga ervoor zorgen dat jouw Instagram huisstijl klopt met jouw behoeften en wensen en dat jij kunt stralen met jouw eigen lay-out!

Instagram_Huisstijl_Esther_Edens
bottom of page