Social media BEHEER

Een tijdje geleden, toen je net je bedrijf startte, ben je begonnen met het opzetten van jouw social media kanalen. Helaas gebeurt er te weinig en heb je het idee dat je niet groeit of dat je er teveel voor moet doen en dus eigenlijk ook moet laten. Je social media wordt niet goed gevonden, je hebt moeite met het maken en schrijven van nieuwe content en je wilt het liefst dat er meer klanten via jouw social media naar je toe komen.

 

Misschien weet je dat social media bijhouden werkt, maar heb je er gewoonweg de tijd niet voor en wil je jouw tijd anders besteden, maar vind je het wel belangrijk dat mensen denken dat jij als ondernemer verantwoordelijk bent voor je eigen social media.

Social media laten beheren vanuit je eigen naam. 

Elke keer loop je wéér tegen hetzelfde aan:

  • Wat moet ik op social media zetten? 

  • Welke foto of afbeelding past erbij?

  • Doe ik het wel goed en heb ik alle informatie gedeeld?

Voor je het weet ben je meer dan een uur bezig met het maken van één bericht, uiteindelijk ben je nog steeds onzeker of je het wel goed doet. Daarnaast wil je de juiste volgers aantrekken én resultaten zien! Als social media manager maak ik dagelijks nieuwe content voor vrouwelijke ondernemers zoals jij.

Alles uit handen geven

Social media beheer

Heb jij geen zin en/of tijd om jouw social media kanalen up-to-date te houden en wil je nu eindelijk eens resultaten zien? Als social media manager neem ik deze zorg volledig uit handen, zodat jij meer tijd overhoudt om te doen waar je goed in bent. Uiteraard blijf je betrokken en hebben we korte lijnen om het beste van jezelf te laten zien.

Lees hier meer over

social media beheer

Zelf aan de slag met

Social media training

Wil jij het liefst zelf de touwtjes in handen houden, maar wil jij wél meer kennis en tips over het gebruik van social media? In mijn 1-op-1 training leg ik alles uit over een goede strategie voor social media. Ik kijk met je mee, denk mee én ik geef input zodat jij jouw eigen social media manager wordt. In dit traject gaan we eerst samen om de tafel om te kijken waar je precies hulp bij nodig hebt.

Lees hier meer over
social media training

Vraag mij het hemd van het lijf

Social media vragenuur

Je bent net begonnen met je eigen bedrijf en je wilt leren hoe je het maximale uit social media haalt, zodat de eerste klanten zich aandienen. Toch loop je tegen een aantal vragen aan zoals: consistentie, het lezen van statistieken of het gebruik van hashtags op Instagram. Verzamel al je vragen en plan een vragenuur in. Ik ben er voor jou om al je vragen te beantwoorden, zodat jij weet hoe je social media inzet voor jouw bedrijf!

Lees hier meer over het

social media vragenuur

Tevreden opdrachtgevers

Samenwerken met Esth marketing 

Onzeker zijn, geen inspiratie hebben en tijdgebrek als het gaat om social media; het komt vaak voor bij de vrouwelijke ondernemers waar ik mee werk.

 

•    Doe ik het wel goed?

•    Wat denkt mijn omgeving ervan?

•    Waar haal ik vandaag nou weer de tijd vandaan?

•    Hoe haal ik meer resultaten uit social media?

Allemaal onverklaarbare gedachten, maar ook weer niet. Als je ergens goed in bent, dan krijg je vertrouwen. Als social media manager (woonachtig in de Hoeksche Waard) help ik om jouw bedrijf te laten groeien met social media. Omdat ik zelf ook een vrouwelijke ondernemer ben, begrijp ik waar je tegenaan loopt en ik neem graag die zorg uit handen of ik leer je om het zelf te doen. Tijdens een kennismakingsgesprek brengen we samen jouw diensten of producten in kaart. Ik laat je zien wat je wél kan delen en waarom persoonlijkheid belangrijk is. Een gezicht achter een bedrijf geeft ontzettend veel meerwaarde, de gunfactor en daardoor de potentie om te groeien. 

WILMER & VAN TWIST MAKELAARDIJ

“Esther neemt al onze zorgen weg als het gaat om onze zichtbaarheid op social media en de website. Zij zorgt er niet alleen voor dat al ons aanbod direct online gepromoot wordt op Facebook, Instagram, Google en YouTube, maar zorgt er ook voor dat wij als kantoor meer zichtbaar zijn door een goede online strategie te hanteren. Daarnaast zorgt ze er ook voor dat wij offline zichtbaar zijn en beheert zij alle communicatie via de social media kanalen. Wij zijn zeer tevreden, ze werkt snel en we schakelen met korte lijnen. Erg fijn!” 

 

Over Esth Marketing

Links

Esth Marketing is social media expert en weet hoe je jouw bedrijf via social media kunt laten groeien. Ze neemt als social media manager het beheer uit handen of zorgt ervoor dat jij met een goede 1-0p-1-training zelf aan de slag kunt met het maken en creëren van online content.

Leer mij beter kennen!

  • Facebook
  • Instagram

Ontvang content ideeën

Direct aan de slag met jouw Instagram? Laat je gegevens achter en ontvang 6 content ideeën om mee te starten!