Social Media, marketing & events

OVER ESTH

 

OVER ESTH

Ik ben Esther Edens, de oprichter van Esth Marketing & Events. Ik ben gek op alles wat met marketing te maken heeft, zowel online als offline. Ik ben tekstschrijver, contentcreator en ik organiseer evenementen, kortom: alles om jouw online (en offline) zichtbaarheid te vergroten. Of je nu een starter bent en niet weet waar je moet beginnen met jouw zichtbaarheid of al een tijdje bestaat en het idee hebt dat online zichtbaarheid jou kan helpen? Ik help je daar graag bij.

 

Ik heb jarenlang als marketingmedewerker gewerkt waar offline en online een goede combinatie was. Het organiseren van evenementen, het verzorgen van online content en offline materiaal waren daar de belangrijkste werkzaamheden. Nu, vanaf oktober 2019, doe ik dit voor diverse kleine ondernemers die het er nu ‘bij’ doen en niet weten hoe nu verder.  

 

Mijn roots liggen in de Hoeksche Waard waar ik ben opgegroeid. Tot mijn 21ste in Klaaswaal gewoond en daarna ben ik naar Numansdorp verhuisd.  

Ik help bij het aanspreken van de juiste doelgroep op social media, het schrijven van teksten voor jouw website en het organiseren van evenementen. De online wereld verandert continu en ik houd de trends in de gaten, volg diverse cursussen en webinars zodat ik de laatste trends kan toepassen bij jouw bedrijf.

Wil je meer over mij weten of over mijn diensten? Stuur mij een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

ESTH MARKETING & EVENTS 

Edisonstraat 16C
3281 NC Numansdorp
+31 6 28 84 39 34

hallo@esth.nl