top of page
Esth Marketing - Content Manager en SEO Tekstschrijver_edited.jpg

Is jouw website goed vindbaar op Google en haal jij daar jouw klanten uit? Of krijg jij vaak, als jij met iemand in gesprek bent in jouw regio toch de opmerking. Ik was op zoek naar zo iemand, maar op Google heb ik jou niet gezien? Zonde, want dat betekent dat jouw website beter gevonden kan worden. 

Of heb jij een aantal jaar geleden al jouw website laten maken en de teksten laten schrijven, maar heb je het idee dat jouw teksten niet meer kloppen? Dat is niet gek, want door langer te ondernemen kom je er ook achter dat sommige dingen er toch iets anders uitzien binnen jouw bedrijf. Dat geeft niet, maar het is wel belangrijk dat jouw website aansluit bij jouw doelgroep. 

Wil jij graag gevonden worden op Google?

Bereik jij de juiste doelgroep via Google? 
 

Zijn jouw teksten al wat ouder en past het niet meer bij jouw ondernemingsvisie?

SEO TEKSTSCHRIJVER

Jij bent op zoek naar iemand die teksten schrijft die precies passen bij jouw bedrijf. Geen gekke teksten die raar in elkaar zitten, maar teksten die 'spot on' zijn en waarin precies wat jij doet en waardoor jouw doelgroep zich aangesproken voelt.

Doodle_strook.png

Jouw teksten, persoonlijk en op maat geschreven

Uiteraard is het belangrijk dat jij uiteindelijk goed gevonden wordt op Google, maar vergeet niet. Er gaat wat tijd overheen voordat jij goed en wel zichtbaar bent. Als je teksten kloppen en ook aansluiten bij hoe jij gevonden wilt worden en hoe jouw doelgroep zoekt, dan kun jij daar al nieuwe klanten uithalen en dat is uiteindelijk het doel van jouw website, toch? 

Als SEO tekstschrijver help ik jouw teksten te optimaliseren om zo beter vindbaar te worden op Google. Ik doe dit naar aanleiding van een zoekwoorden onderzoek en geef advies in welke structuur aangehouden zou moeten worden voor betere zoekresultaten. 

Door het uitgebreide zoekwoorden onderzoek weet je precies waar jouw doelgroep naar zoekt en worden teksten daarop aangepast. 

SEO website teksten laten schrijven is altijd op basis van samenwerking en een wisselwerking. Ik heb informatie nodig om te kunnen schrijven en ik ga voor een persoonlijke aanpak. Ik vind het een meerwaarde om de sfeer binnen een bedrijf te proeven om zo nog beter een tekst te kunnen schrijven. Ik ben altijd transparant in mijn planning en geef daarin dan ook echt de mogelijkheden aan. 

Jouw teksten laten schrijven

Zakelijk gezien is jouw website een ware toevoeging voor jouw bedrijf. Alleen social media is niet genoeg en stel dat je social media ineens wegvalt om wat voor reden dan ook? Dan heb je altijd nog je website waarop je goed vindbaar bent. Hoe meer bezoekers je op je eigen website krijgt, hoe beter en ja, juist vanuit social media doorverwijzen gaat je alleen maar pluspunten opleveren.

 

Maak je website jouw visitekaart, een verlengstuk van wat je al doet waarop je jouw ideale klant kunt bereiken en waar ze contact met je kunnen opnemen. Geef mensen een tipje van de sluier, laat ze zien hoe jij te werk gaat en laat ook zien wie jij bent (of wie jouw werknemers zijn). 

Geef voldoende informatie waarmee jouw klant denkt dat jij de specialist bent, want dat ben je! 

'Echte' teksten die bij je onderneming passen

Wil jij ‘echt’ gevonden worden en gezien worden zoals jij als onderneming wilt overkomen? Met mijn aanpak zorg ik ervoor dat jij jouw eigen teksten krijgt waarin direct duidelijk wordt dat het gaat om jouw bedrijf. 

Jouw website-teksten:

sluiten 100% aan bij jouw identiteit;

sluiten daarnaast volledig aan bij jouw wensen;

krijgen een professionele uitstraling met jouw handtekening;

worden besproken met de webbouwer

zijn kant-en-klaar en kunnen één-op-één worden geïmplementeerd op je website

is iets waar we samen aan gaan werken

Over Esther Edens

“Esther kan zich ontzettend goed inleven en heeft een mooie lay-out gemaakt waar ik even mee vooruit kan. Ik heb nu sinds oktober 2020 een eigen lay-out en kan hem zelf makkelijk aanpassen met mijn eigen beelden. Ze weet van aanpakken, is snel in haar reactie en houd graag contact en weet hoe ze in mijn Instagram huisstijl mijn wensen kan doorvoeren." 

Een organisatie kan zo mooi zijn omdat er een heel leuk en vaak lief mens achter schuilt. Wanneer je jezelf durft te laten zien, is het goed om dit in één lijn te doen met een mooie lay-out. Mijn missie is om je herkenbaar te laten worden voor de mensen om je heen, het makkelijker te maken om jezelf te profileren op Instagram en ervoor zorgen dat je er heel weinig tijd voor nodig hebt.

 

Ik ga ervoor zorgen dat jouw Instagram huisstijl klopt met jouw behoeften en wensen en dat jij kunt stralen met jouw eigen lay-out!

Instagram_Huisstijl_Esther_Edens
bottom of page