06-28843934  

  • Facebook
  • Instagram

SOCIAL MEDIA BUREAU

ONLINE & OFFLINE MARKETING

Waarschijnlijk heb jij als ondernemer al het een en ander gedaan om zichtbaar en vindbaar te worden op het gebied van marketing. Jouw Social Media is opgestart, maar toch merk je dat je niet helemaal tevreden bent of moeite hebt bij het bedenken van leuke en interessante content voor jouw bezoekers. 

  • Op Social Media groei je niet zo hard als dat je wilt.

  • Je krijgt weinig reacties vanaf je website.

  • Je vindt het moeilijk om jouw verhaal over te brengen en elke keer nieuwe content te bedenken. 

  • Je wilt weten op welke manier je jouw klanten het beste kunt aanspreken op Social Media.​

 

OVER MIJ

Ik ben Esther Edens, de oprichter van Esth Marketing & Events. Ik ben gek op alles wat met marketing te maken heeft, zowel online als offline. Ik ben tekstschrijver, contentcreator en ik organiseer evenementen, kortom: alles om jouw online (en offline) zichtbaarheid te vergroten. Of je nu een starter bent en niet weet waar je moet beginnen met jouw zichtbaarheid of al een tijdje bestaat en het idee hebt dat online zichtbaarheid jou kan helpen? Ik help je daar graag bij.

 

Ik heb jarenlang als marketingmedewerker gewerkt waar offline en online een goede combinatie was. Het organiseren van evenementen, het verzorgen van online content en offline materiaal waren daar de belangrijkste werkzaamheden. Nu, vanaf oktober 2019, doe ik dit voor diverse kleine ondernemers die het er nu ‘bij’ doen en niet weten hoe nu verder.  

Mijn roots liggen in de Hoeksche Waard waar ik ben opgegroeid. Tot mijn 21ste in Klaaswaal gewoond en daarna ben ik naar Numansdorp verhuisd.  

Ik help bij het aanspreken van de juiste doelgroep op social media, het schrijven van teksten voor jouw website en het organiseren van evenementen. De online wereld verandert continu en ik houd de trends in de gaten, volg diverse cursussen en webinars zodat ik de laatste trends kan toepassen bij jouw bedrijf.

 

CONTACT

Heb jij zin om met mij in contact te komen? Dat kan! Ik vind het leuk om mijn kennis met jou te delen en je verder te helpen met jouw onderneming. Ik kan je tips & tricks geven over jouw sociale media of ik neem het volledig voor je uit handen. Uiteraard is een gulden middenweg ook van toepassing, want samen bereik je tenslotte meer dan alleen.

 

Ik ben bereikbaar via onderstaande gegevens. Ook vind ik het supergezellig als je bij mij langskomt op mijn kantoor. 

Mijn kantoor is boven Sport- en gezondheidscentrum Sagitalas. Wel even een paar trappen omhoog, want helaas: er is geen lift. Maar we hebben wel lekkere illy koffie. Wil je voor of na mijn bezoek zelf even doorwerken? Dat kan op een flexibele werkplek die je per uur kunt afnemen bij Businesspoint HW.

Esth Marketing & Events

Edisonstraat 16C

3281 NC Numansdorp 

06-28843934

Via deze link kun je mij direct een e-mail sturen: hallo@esth.nl

 
Meld je aan voor de nieuwsbrief